3 pakolás a ragyogó és egészséges hajért
2017. június 23. írta: Gyógyfutár1

3 pakolás a ragyogó és egészséges hajért

Nyáron, a napsütés és a meleg fokozottan igénybe veszi hajunkat. Mindehhez, ha a strandon a klóros vízben, vagy a sós tengervízben is megmerítjük, még többet ártunk neki. Hiába teszünk sapkát, vagy kalapot, szüksége van hajunknak a fokozott törődésre, ápolásra. Ehhez szeretnénk segítséget adni, otthon is elkészíthető pakolásokkal. 

1. Töredezett hajvégek ápolása

Nincs szükségünk ehhez a hajápolóhoz másra, csak  egy tojásra és 1 evőkanál mézre. Ezt a két összetevőt összekeverjük és a hajvégeikre tesszük. 10 perc hatóidő után a szokásos módon hajat kell mosni. A haj azonnal lágy, selymes és egészségesebb hatású lesz. 

ocean-sand-hat-fashion-model-pose-beach-sea-985556.jpg

2. Hajerősítő pakolás

Egy kisebb szál tormát hámozzunk meg, majd kis lyukú reszelőn reszeljünk le. Adjuk hozzá egy nagyobb citrom levét és jól keverjük össze a kettő összetevőt. Alaposan dörzsöljük be hajunkat a keverékkel, majd 20 percig hagyjuk rajta hajunkon. Az idő lejáratakor mossuk le samponnal. Hajunk erősebb és ellenállóbb lesz a káros napsugarakkal szemben. 

3. Tápláló pakolás

Egy tojássárgáját keverjünk össze 1 evőkanál olívaolajjal. Természetesen hosszabb hajra duplázható az adag. Kenjük be hajunkat az olajos keverékkel és hagyjuk rajta ameddig csak lehet. A legjobb, ha műanyag sapkát húzunk rá, és az egész éjszakát a pakolásban töltjük. Kímélő samponnal öblítsük le. Hajunk fényes, selymes tapintású lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyfutar.blog.hu/api/trackback/id/tr1012605295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása